Partnership
   Responsibility
   Innovation
   Excellence
Passie voor farmaceutische, medische, cosmetica, parfum, OTC en food verpakkingen
APG Europe is een Indutrade organisatie. Als gekwalificeerde verpakkingsspecialist luisteren wij naar onze klanten
en bieden wij innovatieve supply chain oplossingen en een hoogwaardige service die net een stap verder gaat.
Wie wij zijn

___
Ons bestaansrecht ligt in onze dienstbaarheid: wij creëren praktische totaaloplossingen voor verpakkingen en logistieke vraagstukken. Op maat gemaakt voor onze klanten. Van starters tot de gevestigde orde.

Onze technische vaardigheden stellen ons in staat om te innoveren en onze klanten te ondersteunen bij het bereiken van hun doelen.

Uw succes
Ons doel

___
Tevreden klanten zijn ons doel.

Onze behulpzame verpakkingsspecialisten streven naar uitmuntendheid en transparantie: Partnership pur sang.

Elk product en elke verpakking vereist een eigen innovatieve oplossing.

Al meer dan 40 jaar vertrouwen klanten op onze kwaliteit, creativiteit en toewijding.

Samen groeien
Samen ontwikkelen

___
U kunt altijd op ons rekenen.

We zijn loyaal en betrokken bij onze klanten en leveranciers.

Als supply chain partner vervullen we een klankbordrol die uw prioriteiten vertegenwoordigt om uw concurrentievermogen en succes te waarborgen. Om zo een serviceniveau te creëren, dat u niet snel ergens anders zult vinden.

Klanten

Onze klanten zijn overal. Producten vinden hun weg naar de consument in onze farmaceutische, medische, cosmetische, parfum, OTC en food verpakkingen. Medische laboratoria en onderzoekscentra maken gebruik van ons kwalitatieve laboratoriumglaswerk en onze chromatografie accessoires.

Supply Chain Management partner

Als supply chain management partner, zetten wij ons voortdurend in voor het zoeken en ontwikkelen van nieuwe verpakkingstechnologieën en logistieke oplossingen, afgestemd op de vragen van en ontwikkelingen bij onze klanten. Vanuit die basis zetten wij klantgerichte stappen.

Doordat we met klantteams werken staat de klant centraal, blijft het proces efficiënt, kunnen we van elkaar leren én elkaar uitdagen om voor u nét dat stapje verder te gaan. Er staat een team achter u. Een betrokken groep specialisten met passie voor verpakkingen.